Izlet na dlani

V ZDA ZA MANJ KOT 300 EUR! Povratne letalske karte v Miami, New York ali Los Angeles že od 266 eur


februar – maj 2020


do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske povezave iz Milana v Miami (20.04. – 27.04.2020)

Povratne letalske karte iz Milana (samo ročna prtljaga) v:
Miami (MIA), že za 266 eur
Primeri terminov: 12.-27.04.; 13.-27.05.18.-27.05.;…

Povratne letalske karte iz Munchna (samo ročna prtljaga) v:
Los Angeles (LAX), že za 294 eur
Primeri terminov: 29.02.-09.03.;…

Povratne letalske karte iz Munchna (samo ročna prtljaga) v:
New York (NYC), že za 256 eur
Primeri terminov: 17.-24.03.; 14.-21.04.; 05.-18.05.;… 

Povratne letalske karte iz Benetk (samo ročna prtljaga) v:
New York (NYC), že za 296 eur

Klikni tukaj za primer:

Letalske karte

Pred potovanjem ne pozabi na Zavarovanje:
WIZ Tujina (10% popusta)

 

Pomembne informacije
ESTA za ZDA je potrebna, check in prtljaga NI vključena!
Ugodna prenočišča
hotelscombined.com, Airbnb (30 eur popusta)
Zanimivosti
Prevoz do letališča
Rent-a-Car
Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

8 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Ste pa eni kekci. Napišete V ZDA ZA MANJ KOT 300 EUR za vabo in ko pogledaš vidiš da imaš polet ob 7. uri zjutraj iz Milana.
  Sedaj imaš dve možnosti ali štartaš opolnoči ali pa dan prej in tam prespiš, V obeh primerih ni več V ZDA ZA MANJ KOT 300 EUR niti ni prijetno tako potovati
  Res ste šalabajzerji.

  • Ja, in če štartaš ob polnoči od doma in na ta račun privarčuješ nekaj sto evrov, a je to tako težko? Pol pa delaj rajši par dni v službi za teh nekaj sto evrov in jih zasluži, pa ajčkaj dolgo in ne glej teh strani s poceni kartami.

  • Ker sti nehvaležn dalibor, da te ni sram sploh pisat tak komentar džubre eno neizobraženo, najd si sam poj svojo karto ob 3h popoune pa 4 urn let čes tak car da si upaš pisat te očitke. Upam da ti ta zjeban ajfon explodira u faco while your searching it. 💩!

  • Ti si kekec s telim komentarjem!!! Ne potujes ti glih neki velik v lajfu kokr se razbere iz tele tvoje dibilne objave!!! Ni treba komentirat ce pac noces v ZDA za man kot 300 eur iz bliznijh letalisc ,pac placi si 600EUR karto pa bo zadosceno tvoijm razvajenim potrebam.

 • Tudi meni se zdijo veliko teh variant res za lase privlečenih in so samo click-bait Kaj je to ‘za manj kot 300 evrov’? Za Milančane?

  Lahko napišete tudi ‘V ZDA za 100 evrov’.

  Iz Toronta.

  • Naslov “V ZDA že za manj kot 300 eur” se seveda nanaša le na ceno vozovnice. Ko objavljamo vozovnice iz nam bližnjih letališča, za katere smatramo, da so Trst, Benetke, Bologna, Milano, Munchen, Dunaj, Graz, Budimpešta in Zagreb, ne dopisujemo stroškov poti do letališča saj so ti zelo odvisni od lokacije kjer živite, število oseb in tipa prevoza.
   Res je, da z vedno ugodnejšimi letalskimi vozovnicami iz Ljubljane postajajo take vozovnice nekoliko manj zanimive.
   Z Ljubljane so bile pred kratkim vozovnice v Miami na voljo že za 400 eur s prtljago. V tem primeru smo se spraševali ali je ceneje potovati iz Ljubljane ali iz Milana za družino 3 oseb. Vozovnice iz Ljubljane bi tako za vso družino znašale 1200 eur, medtem ko vozovnice iz Milana 850 eur (k vozovnicam iz Milana smo prišteli 1 kos prtljage (100eur), ki za nas 3 zadostuje plus seveda ročna prtljaga, ki je vključena v ceno). Tako je razlika v ceni bila 350 eur. V tem prispevku (https://bit.ly/357B534) smo zelo okvirno izračunali, da so stroški poti do Milana za potovanje, ki traja 1 teden ca. 175 eur. Torej so vozovnice iz Milana še zmeraj cenejše za 175 eur. Seveda so te cene okvirne in se razlikujejo glede na termin potovanja, število oseb in čas rezervacije.
   Kar hočemo povedat je, da so bralci različni, nekateri bodo varčevali na vsaki točki, spet drugi so pripravljeni plačati par eur več za udobje potovanja iz njim najbližjega letališča, zato menimo, da so take objave kljub oddaljenosti letališča vseeno smiselne.

   • Jaaa, točno tako, zato prosim še takih objav. Vsak pa se sam odloči, kaj so mu prioritete. Za 175€ recimo lahko kupim karte za še en polet 😉

   • Meni osebno so vaše objave že mnogokrat pomagale priti do prave karte, če ne drugega ste odlična orientacija za vsaj približni čas kdaj potovati da padeš v bolj ugodne letalske karte ki so sicer mnogokrat izven sezone, ampak meni to odgovarja in vas redno spremljam. Vaše informacije so za nas popolnoma brezplačne in za to se vam iskreno zahvaljujem! Pravilni način trženja ste ubrali! Keep up the good work! 💪

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.