Izlet na dlani

VIKEND ODDIH V PREKMURSKI VASI! 2 noči s polpenzionom v Prekmurski vasi Ajda (Moravske Toplice) že za 310 eur (2 osebi)

Nove hiške v kraljestvu štorkelj in čebel! Zaužijte Prekmurje v novem naselju Prekmurska vas Ajda. Očarljive sodobne hiške so navdahnile cimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Hiške so krite s slamo ter obogatene z lesom, kar jim daje naravno zračnost ter toplino. Velike steklene površine jih napolnijo s svetlobo in stanovalcem odpirajo pogled na barvitost naravnega prekmurskega okolja.

Prekmurska vas Ajda: Očarljive sodobne hiške so navdihnile cimprače, tipične prekmurske hiške. Hiške so krite s slamo ter obogatene z lesom, kar jim daje naravno zračnost ter toplino, veliko svetlobe in udobja. Velike steklene površine jih napolnijo s svetlobo in stanovalcem odpirajo pogled na barvitost naravnega prekmurskega okolja. Dnevni prostor s teraso v pritličju je kot nalašč za čudovite trenutke v prekmurski ravnici. Popoldne lahko v goste povabite še prijatelje in si pripravite prekmurski piknik. Ko se dan umiri, se na terasi priležeta dobra knjiga in kozarček prekmurske kapljice. Po doživetjih polnem dnevu pa se boste v zgornjem nadstropju zazibali v prijeten spanec na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami.

Superior depandansa – Soba za 2 osebi (35,5 m2) z ležiščem širine 180 cm v pritličju, francoskim ležiščem širine 140 cm v zgornjem nadstropju ter dodatnim ležiščem s širino 80 cm v pritličju. V sobi je kopalnica s tušem in WC-jem, jedilna miza, kuhinjska niša za pripravo toplih napitkov, sef in klimatska naprava. Pred hiško je tudi urejena terasa.

Bazeni hotela Ajda: Notranje termalno kopališče Hotela Ajda, je s prenovo postalo moderno, sveže, svetlo in kot tako gostom prijazen in uporaben prostor. Spodnji del je namenjen družinam, ima manjši otroški bazenček z igrali za najmlajše in veliko površin ob bazenu, od koder lahko starši brezskrbno opazujejo svoje otroke. Na voljo so tudi veliki družinskimi počivalniki, kjer se lahko odpočije ali pa zabava vsa družina. Zgornji del notranjega kopališča je kontrast spodnjemu in je s številnimi kotički za sproščanje, ki ponujajo pogled na naravo, namenjen predvsem počitku in sprostitvi.

Savne v hotelu Ajda: Ljubiteljem savn je na voljo finska, turška in infrardeča savna s prekmurskimi zelišči. Gostom sta namenjeni dve počivalnici, ena za počivanje v objemu lesa in druga za počivanje v temi z ogrevanimi ležalniki in pritajeno svetlobo.

Terme 3000: Bazeni se v Termah 3000 – Moravske Toplice razprostirajo na več kot 5.200 m2, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč. Pohvalijo se namreč lahko s kar 32 bazeni! Od tega se jih 11 nahaja v zunanjem termalnem parku, kjer z vseh koncev odmeva smeh navdušenih obiskovalcev.

Poiščite tudi vi svoje dobro počutje in notranji mir v rajskem naselju sodobnih hišk!

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Superior depandansi za 2 osebi
Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v restavraciji hotela Ajda
Neomejeno kopanje v bazenih kompleksa Terme 3000
Neomejeno kopanje v bazenih hotela Ajda (na dan prihoda od 11. ure in na dan odhoda celodnevno kopanje)
Brezplačno uporabo toboganov v bazenskem kompleksu Terme 3000

Vstop v hotelske savne (finska, turška, infrardeča in laconium)
Vstop v fitness
Uporabo kopalnega plašča
Jutranjo gimnastiko in vodno aerobiko z glasbo (razen ob nedeljah)
Animacijski program
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirno mesto

 

Ponudba je unovčljiva do 21. 5. in od 2. 6. do 2. 7. 2023
(bivanje od petka do nedelje)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.