Izlet na dlani

VROČEEE! Povratna letalska karta v obmorski Alicante (letalo + hotel 3*) že za norih 98 eur!

Vroča španska ponudba v mesecu maju! Alicante ali “biser Mediterana”, je s svojim ugodnim podnebjem in prekrasnimi plažami dobil priznanje Modra zastava Evropske unije za najlepše in najbolj ekološko urejen kraj. S 335.000 prebivalci Alicante združuje vse prednosti manjšega mesta z bogatim kulturnim življenjem, z mlado univerzo, in uspešnim gospodarstvom ter številnimi lokalnimi festivali. Alicante vas vabi, da ga bolje spoznate. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v maju (termin sob 16.- tor 19.05.2015) za dve osebi v Alicanteju, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 44 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Alicanteju so na voljo nočitve (za termin 16.-19.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Mio Cid, kjer je cena za dve osebi že 108 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Alicanteju tako znaša od 196 eur (oz.98 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Hotel Mio Cid za dve osebi (3 nočitve) za 108 eur na povezavi tukaj

alicante3

Rezervacija letov v Alicante preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna – Alicante – Bologna, že za 44 eur na osebo (termin 16 – 19.05.2015)

alicante
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Alicante lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.