Izlet na dlani

Z Emirati iz Benetk na Maldive nato na Šrilanko, skupaj za 519 eur na osebo

Letalska družba Emirates vam ponuja ugodne letalske karte na Maldive in Šrilanko (Colombo), skupaj že od 519 eur na osebo naprej. V podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Emirates.

Obdobje potovanja:  od junija do decembra 2015 (izključena julij in avgust!)
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer  letalskih povezav na Maldive in Šrilanko:
vce-mle-cmb
vce-mle-cmb1

Rezervacija letalskih kart na Maldive in Šrilanko je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Male (MLE) – Colombo (CMB) – Benetke (VCE), že za 519 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Male (MLE) – Colombo (CMB) – Benetke (VCE), že za 535 eur (ang. povezava emirates.com)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25$ popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko oz. Maldive lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012  Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Živjo! Iščem to isto povezavo letov, vendar z datumi od 10.9. naprej. Ni važno kateri dan po 10.9. je odhod, do sredine oktobra približno bi mogla biti nazaj. Na Maldivih bi bila prb. 8-9 dni, na Sri Lanki vsaj 10. Se prilagajam, vse to je zelo okvirno. Najceneje kar sem našla je bilo za 617eur, me zanima, če se bi dalo dobiti za to ceno, ki je zgoraj.
    Hvala in lep pozdrav, Špela

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.