Izlet na dlani

ZAHOD AMERIKE! Open Jaw letalska karta iz Stockholma v Los Angeles s povratkom iz Las Vegasa že za 219 eur! (error fare)

Si želite obiskati sončno Kalifornijo, obiskati tekmo legendarnih Lakersov ali Kingsov z našim asom Kopitarjem na čelu? Lahko se sprehodite po znamenitih peščenih plažah in se potem odpravite proti Las Vegasu, ki je z avtobusom oddaljen le 6 ur vožnje stran. Poceni avtobusne karte lahko naročite na tej povezavi (LINK). V Las Vegasu se zagotovo ne boste mogli upreti obisku ene izmed igralnic, kjer lahko poizkusite s srečo. Zagotovo pa vam ne uide tudi obisk enega izmed čudovitih naravnih parkov, npr. Grand Canyona, ki vas ne bo pustil ravnodušnih. Letalski družbi Norwegian in SAS vam ponujata ugodne letalske karte iz Stockholma v Los Angeles in s povratkom iz Las Vegasa že za 219 eur na osebo.

Mesto odhoda in prihoda je Stockholm. Do tja lahko poletite iz bližnjih letališč (Budimpešta, Benetke) že od 70 eur dalje. Predlagamo, da za pomoč uporabite nasvete o uporabi iskalnika letalskih kart Skyscanner.

Obdobje potovanja: marec 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Nekaj primerov možnih kombinacij:
arn-lax

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Stockholm (ARN) – Los Angeles (LAX); Las Vegas (LAS) – Stockholm (ARN),  že  za 219 eur (ita. povezava skyscanner.it)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.