Izlet na dlani

NORO! Povratna letalska karta na Bali že za 288 eur! (error fare) (poteklo!)

Letalska družba China Airlines vam ponuja zelo ugodne letalske karte iz Amsterdama na Bali in sicer že od 288 eur na osebo naprej. V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti navedene letalske družbe. Na poti sta prisotna 2 postanka v vsaki smeri. Direktne povratne letalske karte do Amsterdama so vam na voljo npr. iz Zagreba, Benetk, Ljubljane že od okvirno 140 eur/osebo (vključno s prtljago).

Obdobje potovanja: april-november 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Primer letalske povezave iz Amsterdama na Bali (npr termin 06.-19.04.2016):
bali1

Rezervacija letalskih kart iz Amsterdama na Bali je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta različnih ponudnikov ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Amsterdam (AMS) – Denpasar (DPS) – Amsterdam (AMS), že za 288 eur
(hong kong povezava skyscanner)

Povratne letalske karte do Amsterdama so vam na voljo npr. iz Zagreba, Benetk, Ljubljane že od okvirno 140 eur/osebo. Povezave išči tukaj. 

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

Kaj pomeni error fare si preberite na povezavi tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do večine bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop na Bali ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vprašanje: Kakšno je doplačilo če kupim karto zdaj za 288€ in odhod naknadno podaljšam za 1 teden. Ponavadi so računali 100 € za prebooking. Se lahko zanesem na teh 100€? Hvala

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.