Izlet na dlani

Novoletni paket iz Ljubljane v Abu Dhabi (letalo + hotel 4*), že za 509 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili ugodni paket, ki vam omogoča, da novo letno 2015  preživite na plaži pri +20 stopinjah celzija in sicer gre za kombinacijo 6 dnevnih počitnic (28.12.- 2.1.2015) za dve osebi v Abu Dhabiju.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Air Serbia, kjer je povratna letalska povezava za termin 28.12.- 2.1.2015 na voljo, že za 363 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Gre za open jaw povezavo, in sicer je mesto odhoda Ljubljana, mesto povratka pa Zagreb. Na poti je prisoten 1 postanek v vsaki smeri (Beograd).

V Abu Dhabiju so na voljo 5 nočitve (za termin 28.12.- 2.1.2015 ) v zelo dobro ocenjenem hotelu  v središču mesta in s 3* Nehal by Bin Majid Hotels z zajtrkom, kjer je cena za dve osebi že 201 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitve (hotel 3* + letalo) v Abu Dhabiju tako znaša od 1019  eur (oz. 509 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- v pomoč slika spodaj nato sledi nadaljnji postopek rezervacije vse do izvedbe plačila):
  – Rezervacija 3* Nehal by Bin Majid Hotels z zajtrkom za 5 nočitve za dve osebi že od 293 eur na povezavi tukaj
abu-hotel

Rezervacija open jaw letov v Abu Dhabi z odhodom iz Ljubljane in povratkom v Zagreb preko spodnjih povezav:
Ljubljana – Abu Dhabi – Zagreb, že za 363 eur na osebo (termin 28.12.- 2.1.2015) (angl povezava ebookers.com)
abu-let

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Zagreba do Ljubljane vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Združene Arabske Emirate lahko naročite tukaj.
Vizum za Združene Arabske Emirate več ni potreben.
Temperature zraka in morja v Abu Dhabiju v mesecu februarju preverite na povezavi tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.