Izlet na dlani

POHITITE! Povratna letalska karta iz Budimpešte ali Varšave na Havaje že za 445 eur!

Super priložnost za poletni oddih na Havajih v zimskih mesecih! Letalski družbi Delta in Hawaiian Airlines  vam ponujata ugodne letalske karte  iz Budimpešte ali Varšave na Havaje (Hilo) že za zelo ugodnih 445 eur na osebo. V se podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalskih družb Delta in Hawaiian Airlines.
V Varšavo lahko ugodno poletite že s slovenskim prevoznikom Adria Airways iz Ljubljane ali z nizkocenovnimi prevozniki iz Milana.

Obdobje potovanja: februar, marec, april 2016 (2.-15.2., 16.-29.2.)
Obdobje rezervacije: error fare

Kako ravnati v primeru nakupa kart tipa error fare, si preberite TUKAJ.

Primer povratnega leta iz Budimpešte na Havaje (termin 2.02.-15..02.2016):

hav

Rezervacija letalskih kart na Havaje je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Budimpešta (Bud) – Hilo (ITO) – Budimpešta (BUD), že za 555 eur (nem. povezava skyscanner)
Varšava (WAW) – Hilo (ITO) – Varšava (WAW), že za 445 eur (nem. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

ZAVAROVANJE: Ugodno turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav lahko sklenete tukaj. (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.