Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Trsta v New York, Miami ali Boston že za 441 eur

Letalski družbi Delta in Alitalia vam ponuja ugodne letalske karte iz Trsta v New YorkMiami, Boston že od 441 eur na osebo naprej.
V obeh smereh leta  je prisoten 1-2 postanka v Rimu ali New Yorku. V podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Delta in Alitalia.

Obdobje potovanja:  od novembra do 20. marca 2014
Obdobje rezervacije: do 30. septembra 2014 oz. do  razprodaje prostih mest

Primeri letalskih povezav
v Miami:
– povratna letalska karta Trst – Miami
miami
– letalska karta Trst – New York
nyc
– letalska karta Trst – Boston
bos

Rezervacija letalskih kart v Indijo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Trst (TRS) – Miami (MIA) – Trst (TRS), že za 476 eur (angl. povezava budgetair.ie)
Trst (TRS) – New York (NYC) – Trst (TRS), že za 496 eur (angl. povezava budgetair.ie)
Trst (TRS) – Boston (BOS) – Trst (TRS), že za 441 eur (angl. povezava budgetair.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Miami ali New York lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.