Izlet na dlani

NORO UGODNO NA KARIBE! Povratne letalske karte iz Pariza na Martinik že od 183 eur


oktober – februar 2020 

Primer povratne letalske povezave iz Pariza na Martinik (npr. 30.10.-14.11.2019)

Povratne letalske karte iz Pariza (check-in prtljaga ni vključena):
Martinik (FDF), že za 183 eur (Skyscanner.de)

Klikni tukaj za primer:

Letalske karte

Pomembne informacije
viza ni potrebna, check in prtljaga NI vključena!
Ugodna prenočišča
hotelscombined.com, Airbnb (30 eur popusta)
Prevoz do letališča
Rent-a-Car
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

7 komentarjev


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Trdonja, niso vsi enaki. Nekateri ne komplicirajo(mo) glede prtljage in mest.
   Do Pariza je v današnjem času zelo enostavno in poceni priti.
   Glede prtljage velja podobno; ročna prtljaga (običajno med 8 in 10 kg) je več kot dovolj, če greš tudi za 3 tedne v tople kraje.

   Za tiste, ki pa vam to ni dovolj pa; voilà – imate neskončno izbiro dražjih opcij z enim, dvema ali celo več kosov prtljage!

 • Vsak razmislja po svoje. Ravno zgornja ponudba je kompliciranje. Do Pariza priti ni “zelo” enostavno in poceni. Iz Ljubljane / Pariza se leti le na CDG za 150+ evrov, nadaljni let ni povezan …
  Seveda se da, samo najbrz je izpostavljanje takih opcij, opremljenih s senzacionalisticnimi pridevki “noro ugodno”, nekam nesmiselno. Zlasti, ker se potem realne, prakticne ponudbe uspejo izgubiti. Strani s poceni kartami je veliko, sama pa hodim na tole slovensko zato, ker je namenjena nasemu prostoru. Mogoce ni slaba ideja, da bi se uporabniki, ki koristijo vse tukaj navedene ideje, nekako pofockajo. Potem bi urednik strani videl, kaj ima dejanski odziv in kaj ne.

  • Mogoče imate prav in “Noro Ugodno” ni bilo potrebno 😉 Z analitičnimi orodji, ki so nam na voljo lahko že sami deloma ugotovimo, katere akcije so odzivne in zanimive in katere ne. Smo pa v prihodnje razmišljali o krajši anketi, kjer bi povprašali vas uporabnike, katere akcije bi radi videli na naši strani in kateri prispevki so mogoče odveč.
   Vsekakor si želimo povratne informacije od vas uporabnikov, da nam pomagate pri usmeritvi, katere vsebine si želite.

 • Meta, po svoje imaš prav.

  Namreč nam, ki tako in veliko potujemo – vsaj v svojem imenu lahko pišem- tudi tovrstnih slovenskih blogov z deali iz cele Evrope ne potrebujem(o), saj običajno take ugodne variante najdem(o) prej drugje, kot pa je objavljeno na slovenskih blogih. Ali pa najdem(o) sam(i).

  Obstajajo namreč še precej drugih opcij, kjer se da dobit še marsikakšne informacije, ki nikoli niso objavljene na klasičnih straneh, kot je na primer tale.

  Tako, da ti kar pritrjujem…

  • Vseeno pa so določene akcije/napake, ki pa jih ne moremo spregledati. Naša ocena ali je prispevek smiseln ali ne, temelji na tem ali je cena kombinacije akcijske vozovnice + povezava do tega letališča občutno ugodnejša od letalske vozovnice do enake destinacije z nam bližnjega letališča.
   Je pa res, da smo dobili že veliko sporočil, kjer so nas Slovenci v tujini prosili, da kdaj pa kdaj tudi objavimo kako akcijo z Bruslja, London,… Ponavadi, te obiskovalce naslovimo na tuje bloge.

   • Meni je to več kot jasno, verjetno ali očitno pač vsem ni. Verjamem, da je ta blog namenjen takim. Torej ljudem ki sicer potujejo, vendar občasno in se sami ne znajdejo v “džungli” vseh ponudb. Kaj šele, če si bi morali sami sestavljati kombirane lete in podobno.

    Sam sem pred časom letel do Palaua iz Amsterdama za 267 € <(plus stroški prevoza do AMS za 45 €), do Zanzibarja iz Luxemburga za 177 € (plus stroški 39 € do tja), do Kostarike iz Barcelone za 199 € (plus stroški prevoza do BCN za 28 €), itd. ….

    Torej so bile te cene vsaj 2x, če ne 3 x nižje od običajnih cen iz bližnjih letališč – seveda všteti tudi stroški od tukaj do omenjenih letališč…

    Vendar večini ljudi to predstavlja težavo, tako načrtovanje kot samo potovanje, ki ima veliko prestopov in čakanj na letališčih…

    Verjetno so zato tudi takšni komentarji kot dva pri tem prispevku.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.