Izlet na dlani

WOW!! Povratne letalske karte v New York ali Chicago že od 138 eur! (poteklo!)

Letalska družba Air Berlin vam ponuja ugodne letalske karte iz Stockholma oz. Kopenhagna New York že od 138/157 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti navedene letalske družbe. V Skandinavijo lahko iz bližnjih letališč (Budimpešta, Benetke, Trst) poletite že od 60 eur dalje. Na voljo so tudi letalske povezave iz Ljubljane, kjer s pomočjo iskalnika skyscanner lahko dobite povezljive termine že od 130 eur dalje.

Obdobje potovanja: od januarja do decembra 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Primer povratnega leta iz Stockholma v New York (termin 04.06.-10.06.2016):

nyc1

Primer povratnega leta iz Kopenhagna v New York (termin 04.06.-10.06.2016):

nyc2

Povratno povezavo v Stockholm ali Kopenhagen vam mogoča npr. letalska družba Adria ali Air Serbia iz Ljubljane za okvirno od 130 eur naprej.

Rezervacija letalskih kart v New York je mogoča preko spodnjih povezav (klik na povezavo, izberete ponudnika letalske karte in nato sledite postopku rezervacije):
Stockholm (ARN) – New York (JFK) – Stockholm (ARN), že za 138 eur (ang. povezava skyscanner)
Kopenhagen (CPH) – New York (JFK) – Kopenhagen (CPH), že za 157 eur (ang. povezava skyscanner)
Stockholm (ARN) – Chicago (ORD) – Stockholm (ARN), že za 153 eur (ang. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

Kaj pomeni error fare si preberite na povezavi tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb  (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.